ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: З ДНЕМ МАТЕРІ

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

субота, 13 травня 2023 р.

З ДНЕМ МАТЕРІ

 День матері — це одне з найзворушливіших свят, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ — образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє, підтримає, надихне, і буде самовіддано любити незважаючи ні на що!

     В цей день ми від всієї душі вітаємо дорогих мам із їх святом! Нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! 

Від щирого серця  бажаємо всім мамам,

міцного здоров'я, щасливих очей,

спокійних ночей, ласкавих посмішок 

і багато-багато прекрасних і незабутніх моментів! 

Спасибі вам за життя, за підтримку, 
за любов і повну тепла душу!

Мамо, матінко, матуся…Це перше слово, яке вимовляють діти у всіх країнах світу. І вже за цим святим і найріднішим словом діти навчаються інших слів своєї рідної мови.

Учні нашої школи зібралися на святковий флешмоб під назвою «Вінець з барвінку сплітаю – рідну маму-голубку вітаю», щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній ненці, подякувати за життя, любов і турботу, а також привітати всіх жінок, чиї сини, чоловіки захищають рідну Україну і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення та діждатися своїх рідних живими та здоровими.

З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям. Учні виконували пісні, а також сплітали барвінковий вінок із переможних слів: «Україна», «ЗСУ», «Захисники», «Мир», «Надія», «Перемога» …

Дорогі матері! Будьте щасливі і здорові!

Немає коментарів:

Дописати коментар