ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: День цивільного захисту

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 12 травня 2023 р.

День цивільного захисту

День цивільного   захисту в

ЗЗСО І-ІІ ст. ім. Б.Цицика с.Солянуватки

 У травні  в нашій школі  було проведено  "День Цивільного захисту і Тиждень безпеки дитини" 
Протягом тижня
у школі було проведено відкриті уроки з основ безпеки життєдіяльності та  тренінг «Надзвичайні ситуації та вихід із них"Класні керівники провели бесіду з учнями "Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій», де учні  систематизували знання  про  види надзвичайних ситуацій, які можуть трапитися в житті.
    У школу було запрошено місцевого фельдшера Касприк Христину, яка провела бесіду «Надання першої медичної допомоги при пораненнях, кровотечах, переломах, опіках" та показала на прикладах як надавати домедичну допомогу потерпілому
     Шкільним психологом Товарницькою М.М. було проведено брейн-ринг "Надзвичайні ситуації та вихід із них".
             

                                    
За сигналом тривоги всі учні та вчителі вийшли на подвір’ я школи,  дотримуючись усіх правил евакуації. Після цього було проведено ряд практичних заходів, спортивні змагання.  

    Учитель фізики Іванська Ю.Г., розповіла учням про вплив радіації на організм людини та разом учителем біології та хімії Гарванко Н.В., продемонстрували відеофільм "Чорнобиль - секунди до вибуху". Фільм повернув усіх присутніх у той час, коли ще не сталася трагедія на Чорнобильській АЕС. 

    Учні 1-6 класів організували виставку своїх малюнків "Безпека очима дітей". На завершення  "Тижня безпеки дитини" учні школи взяли участь в пізнавальній екскурсії  в пожежну частину.



 Тиждень, який минув був плідним, цікавим та повчальним. Маємо велику надію, що ми будемо проводити лише навчання і ніколи не доведеться рятувати людей від реальної загрози їх життю та здоров’ю. 


Немає коментарів:

Дописати коментар