ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: БЖД перед зимовими канікулами

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 27 грудня 2019 р.

БЖД перед зимовими канікулами


27 грудня 2019 року у нашій школі проведено бесіду з профілактики зимового травматизму. 
Розпочинаються зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам'ятати про безпечну поведінку під час зимових канікул.
З метою попередження нещасних випадків, травматизму та недопущення кримінальних ситуацій в нашому навчальному закладі проведений захід під гаслом:                                   
                   «Новорічні канікули - без травм».
 

Учитель основ здоров’я Кархут Г.М.  ознайомила учнів із правилами техніки безпеки під час зимових канікул та обов’язковим їх дотриманням.


Проведено роз’яснювальну роботу серед учнів щодо дорожньо-транспортного травматизму, дотримання правил поведінки  біля ялинок, протипожежної безпеки, випадків травматизму побутового характеру.
Зважаючи на те, що зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами, встановленні ялинок та при користуванні піротехнічними виробами, вчитель звернулась із проханням до учнів щоб дослухались корисних порад і це допоможе  безпечно зустріти та провести Новорічні та Різдвяні свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар