ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Різдвяні посиденьки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 27 грудня 2019 р.

Різдвяні посиденьки

                                                                                Запаліть різдвяні свічі
Хай в душі засяють зорі,
Хай до серця таємниче
Радість заговорить.
Хай віта Вкраїна
Небесного Сина.  




Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято в усьому світі. Ми, українці, найбільше очікуємо його приходу. Це свято приносить нам тепло і радість у кожну родину. Радість, яка триває вже понад два тисячоліття. Наш народ за час свого існування збагатився багатьма різними обрядовими дійствами: колядки, вертепи та самі ж приготування до свята, про яке ми так багато знаємо. 


Напередодні зимових канікул, учні нашої школи прийняли участь у виховному заході "Різдвяні посиденьки", який підготували вчителі Г.Кархут та О.Стиранець. 





Метою заходу було  познайомити дітей з історією Різдва, сприяти  їхній пізнавальній активності;розвивати мову, мислення, увагу,акторську майстерність;формувати культуру і виховувати віру в Бога

 Усі присутні мали можливість побачити виставу про Святвечір в українській родині, дізнатися про 12 головних страв, заколядувати разом із Вертепом, почути щирі побажання хлопчиків-посівальників. 






Хай в році новім,
При святому Різдві,
Всі мрії сповняться -
Давні й нові!
Хай щастя стукає у двері,
Хай заходять до оселі
Радість,злагода та спокій
І любов на довгі роки!
ХРИСТОС                                              РОЖДАЄТЬСЯ!!!
Пов’язане зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар