ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Результат пошуку зображень за запитом "анімація осінніх листочків"           Осінній шкільний ярмарок
Сьогодні в нашій школі вирував веселий і гомінкий осінній ярмарок. Підготовка до нього велася цілий тиждень. Кожний клас  продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших із них.  
            
Учні напередодні приготували квіткові та фруктово-овочеві композиції, номери художньої                                самодіяльності, рекламували свій товар для продажу. Кожний намагався придумати щось таке, щоб захопити і здивувати присутніх.






















 
Ярмарок розташувався у приміщенні школи. 
Участь у ньому взяли учні 1-9 класів. Наймолодшим із них торгувати допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших "торгових точках".
Перед присутніми розгорнувся справжній смачний світ: акуратно , зі смаком сервіровані столи, вбрані у вишиванки продавці і безліч ласощів.  Чого там тільки не було: різноманітні тістечка та печива, пряники та коржики, тортики та кексики, виноград та яблука. Зійшлося багато покупців. Кожний прилавок оточувало багато покупців, які бажали придбати смакоту. 





Ярмарок тривав близько години, впродовж якої столи-прилавки швидко стали пустими, а всі його учасники  повернулися до своїх буденних справ.
Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографувалися на пам'ять про цей день.  Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з ярмарку



    


Зібрані на ярмарку кошти будуть використані  для потреб  кожного класу.
 Пов’язане зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар