ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

субота, 14 жовтня 2017 р.

Пов’язане зображення



Цього року український народ, як і вся національно свідома зорганізована спільнота поза її межами, відзначає 75  річницю створення Української Повстанської Армії – першої збройної сили, яка в період Другої світової війни стала на захист гнобленого  українського населення  і вела кількалітню завзяту боротьбу проти німецьких та московських окупантів.
Українська Повстанська Армія боролася за Українську Самостійну Соборну державу і за те, щоб кожна нація жила вільним життям у своїй власній, самостійній державі. Тисячі воїнів УПА йшли на боротьбу з однією думкою – здобудем Україну, або загинем у боротьбі за її волю.
 14 жовтня, в день свята Покрови Пресвятої Богородиці Україна святкує 75 річницю з дня створення Української Повстанської Армії.
З метою виховання у дітей почуття гордості за історію своєї Вітчизни та її героїв, розвитку творчих, інтелектуальних здібностей учнів з  9 по 13 жовтня у нашій  школі було проведено ряд тематичних і виховних годин.
                                               
Вчитель історії Щерба Р.Б.                                                  розповіла учням про     біографію   народного месника та         національного героя свого села 
   Богдана Цицика,     
 ім’я якого носить наша   школа. 
Учні Губицької початкової школи  (вони  були запрошені на свято) ознайомилися з подвигом, який 
        вчинив  Богдан Цицик.

До дня Української армії в школі було проведено конкурс-змагання "Козацькі забави". 
"Козацькі розваги" – це змагання, що дарують гарт і радість перемог. Мета цього свята - патріотичне виховання молоді, розвиток фізичних якостей, вивчення славної козацької історії і традицій, які нині свято береже і продовжує Українське Реєстрове Козацтво.  
У змаганнях брали участь  учні 1-9 класів.   Хлопці були поділені на два курені - курінь "Берегиня" та курінь "Чайка". Вони показали свою спритність, силу та знання історії і традицій українського козацтва.
Запрошені гості також брали участь у конкурсах. 

За замаганнями юних козаків залюбки спостерігали учні школи та вчителі. 
Хлопці довели, що козацькому роду нема переводу. Були проведені спортивні естафети та інші цікаві і веселі конкурси. 



  





Переможці були нагороджені грамотами, а після змагань всі присутні ласували кулішем і солодощами.
Справжні захисники Вітчизни мають бути сильними, сміливими, завзятими – так вважають учасники свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар