ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 30 квітня 2024 р.

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

 

  Тиждень психології – це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі. У Солянуватській школі практичним психологом було проведено тиждень психології, присвячений Всеукраїнському дню психолога, який відзначається 23 квітня.
Метою тижня являється залучення до психологічної культури всіх учасників навчально-виховного процесу, популяризація науки психології в школі.

Отже, світ психології надзвичайно цікавий. Тому заглянути в нього глибше було запропоновано учням нашої школи. Цей тиждень дозволив нам краще розуміти свої власні емоції та поведінку, а також поглянути на світ іншими очима.
В рамках тижня відбулося багато цікавих заходів, творчих та завдань, до яких мали можливість долучитися всі учні школи. Учасники щодня знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту. 
Для вс іх учасників освітнього процесу були підготовлені корисні поради на дуже важливі теми. Проходила  акція «Комплімент кожному», в ході якої діти обмінювались компліментами, учні проходили інтерактивні онлайн-вправи. Для педагогів проведено психологічне селфі Коко-тест «Горнятко кави», де вони розслабились і уявно поринули в затишний ресторан на каву. З радістю діти брали участь в акції “Обійми того хто….”, де вони мали змогу обійняти людину, яка описана в записці.


Проведена арт-терапевтична методика “Фрактильний малюнок” метою, якого було впоратись з тривогою і позбутись негативних емоцій. Також влаштувалися різні ігри та вправи, які допомагали краще розуміти себе та інших.

Акція «Мудрі повчання і цікаве передбачення» для педагогів і дітей, тобто мішечок із солодощами і гарними, підбадьорюючими словами, логічно підвела підсумок цього пізнавального тижня.

Немає коментарів:

Дописати коментар