ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Тиждень початкової школи

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

суботу, 16 березня 2024 р.

Тиждень початкової школи

 Відбувся тиждень початкової школи. 

День перший розпочався із «Шевченкових стежин». Діти декламували вірші, переглядали відео про життєвий та творчий шлях Кобзаря, малювали малюнки до творів Т.Г.Шевченка. 

   Другого дня учні початкової школи були поділені на дві команди : «Розумники» і «Всезнайки». Діти із захопленням  приймали активну участь у грі - квесті «Я здоров’я збережу – сам собі допоможу». Пригадували , що потрібно робити для того , щоб бути здоровим. 


    Третього дня відбувся квест «А вже весна у нашім краї». Учні нашої школи розповідали вірші про весну, розгадували ребуси про весну та три її місяці, про сонце, за малюнком складали етапи настання ранньої весни, пригадували та малювали перші весняні квіти.

    Четвертий день – «День птахів». Учні відгадували загадки, кросворд про перелітніх та осілих птахів, розмальовували різні види птахів та виготовляли «Голубів Миру» із кольорового паперу.

    На п’ятому дні тижня початкової школи діти відгадували загадки про хмаринки та були проведені підсумки цілого тижня . Діти були  нагороджені солодкими призами.


Немає коментарів:

Дописати коментар