ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: День безпечного інтернету

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 6 лютого 2024 р.

День безпечного інтернету


6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».



            Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молодіБільш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.


    Діти ознайомилися з правилами Безпечного Інтернету, поділились своїми думками, переглянули відеоролики «Безпечний Інтернет очима дітей», «Як боротись з інтернет-залежністю» - вчилися критично ставитися до інформації в Інтернеті і не ділитися особистими даними онлайн. 


       Виконали вправу «Як розпізнати небезпеку в Інтернеті», пройшли тест на виявлення комп’ютерної залежності, складали пазли, дізнались, що таке  #SEXтинг виконали вправу “Хмаринки слів”.  Отримали завдання на тиждень під назвою Двотижневий детокс”. 


Учні 8-9 класів були нагороджені сертифікатами за успішне проходження освітніх серіалів на порталі «Дія: Освіта».


        Традиційно діти 9 класу створили пам’ятні буклети на тему «Безпечний Інтернет».



Немає коментарів:

Дописати коментар