ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Толерантність і доброта

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

четвер, 16 листопада 2023 р.

Толерантність і доброта

 "Толерантність і доброта - два крила, на яких тримається людство

Протягом тижня з учнями нашої школи відзначали день Доброти і Толерантності.

13 листопада відзначають День доброти - унікальне свято, яке допомагає людям проявити тепло і турботу про ближніх своїх.

Творити добро, робити добрі справи - легко чи ні?!... Щоб розбудити в серцях ті почуття, психолог разом з учнями 5-8 класу провела тренінгове заняття "Творімо добро і посміхаємося кожному". Діти мали можливість ознайомитися з історією виникнення свята, підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомогли, підтримали, кому це потрібно, навчились вибачати і розуміти один одного. Згадали казки, де добро перемагає зло.
З вчителем математики учні 5 клсу  виконували математичні задання, поєднуючи їх з добрими справами
Від щирого серця кожен дарував доброту. 



Міжнаро́дний день толера́нтності
— свято, яке відзначається
16 листопада в усьому світі. Варто пам'ятати, що толерантність ‒ це терпимість до іншого світогляду, способу життя, поведінки, культури і звичаїв. Адже кожен із нас унікальний. Але варто зрозуміти, що наше майбутнє залежить тільки від нас та нашого вибору.

Психологом проведено заняття-тренінг "Назустріч толерантності".  Учні дізналися історію та традиції відзначення цього свята у світі, послухали повчальну казку про толерантність, виконували ситуаційні  завдання «Як проявляти толерантність» , вправи «Дерево толерантності", "Квітка толерантності", "Біла ворона", "Унікальні листочки", "Товариський суд" та інші.  Також учні  заповнили анкету "Риси толерантної людини"
Проведений тренінг для учнів дав можливість ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ. 
 Творити добрі справи насправді неймовірно легко, добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил.
З війною прийшло надзвичайно багато хвилювань і болю в життя кожного українця. Великою втіхою серед цього є бачити добро та турботу.
💙💛Добро починається з тебе💛💙


Немає коментарів:

Дописати коментар