ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

понеділок, 2 жовтня 2023 р.

 02 жовтня  в нашій школі відбулося спортивно-розважальне  свято          «Ми нащадки козацького роду», яке проходило у формі змагань між двома командами юних козаків «Козацька воля» і «Запорожці».

 Упродовж розваг  діти продемонстрували свою кмітливість, дотепність, креативність в багатьох конкурсах: «Перескачи», «Соколине око»«Пліч –о- пліч з товарише»«Поїзд», «Доставка цінних пакетів». 

 Хлопці показали свою спритність, силу та знання історії та традицій українського козацтва. За змаганнями юних козаків спостерігали учні школи та вчителі. Хлопці довели, що козацькому роду нема переводу. 
«Козацькі забави» у школі - це не лише спортивне свято, а й справжнє виховання патріотів нашої Батьківщини! Учні довели, що вони гідні нащадки козацького роду.  З усією щирістю дитячої душі побажали захисникам України сил і здоров’я,  мужності і стійкості. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!

Немає коментарів:

Дописати коментар