ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 7 квітня 2023 р.

                                                              

  Зупиніться!Побудьте зі мною в  молитві!

Відкрийте мені своє серце!

Напередодні страсного тижня у Солянуватській ЗЗСО І-ІІ ступенів імені Богдана Цицика, під керівництвом вчителя української мови та літератури Кархут Г.М. було поставлено екранізацію хресної дороги на тему:
                    «Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий»   

У заході взяли участь учні 3-8 класів. Усі присутні побачили страждання Ісуса Христа, який помер задля нашого спасіння. Учні виконували молитви, духовні пісні, оспівуючи тернисту дорогу страждань Ісуса на гору Голгофу, який прийняв пониження, несправедливе засудження і найболючішу смерть на хресті. 

Під час дійства ми переносимося думкою в час Ісуса, коли Пилат засудив Його на  смерть, йдемо з Ним  крок у крок аж на Голгофу, стараємося відчути Його біль. Усвідомлюємо, що Ісус з любові до нас прийняв на Себе таку страшну кару, щоб спасти нас від гріха. Тому серце наше м’якне й розпалюється любов’ю до  Ісуса Христа. Усі, хто переглянув дане дійство, був щиро вдячний учням та організаторам за те, що дали можливість відчути й задуматись над Страстями Ісуса, осмислити жертви на Хресті.

Нехай Господь Благословить всіх  нас,

 дарує  силу і мудрість  поступати  в  добрі!

Немає коментарів:

Дописати коментар