ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: «Незламні люди в моїй країні! Незламно – вільні, незламно – сильні!»

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

четвер, 23 лютого 2023 р.

«Незламні люди в моїй країні! Незламно – вільні, незламно – сильні!»

Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. З нагоди річниці повномасштабного вторгнення рф на українські землі в нашій школі відбувся патріотично-інформаційний виховний захід «Незламні люди в моїй країні! Незламно – вільні, незламно – сильні!»,який провела вчитель історії Щерба Р.Б.


        Учні згадували про ті страшні події, декламували вірші про рідну Україну, переглянули  документальний фільм, після чого учні 5 класу почепили білих голубів,що символізують Мир.


        Ученицею 8 класу Дзирою М. була виконана хореографічна композиція «Ти повертайся солдате», а також дівчата (Стиранець А., Дзира М., Задільська Ю.) показали інсценівку «Людські долі». Ця історія – це розповідь про людські долі жінок. Вони не знайомі між собою, проте всіх об’єднує любов до сина, до коханого,до брата, до Батьківщини!



        Школярі та вчителі об’єднані спільним болем,згадували цьогорічні події, які поділили життя на “до” і “після”, вшанували пам’ять, силу духу, стійкість та самовідданість воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України.  

Ми вдячні всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю від ворогів, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам’ятаємо про те, що саме вони справжні патріоти.💙💛


Немає коментарів:

Дописати коментар