ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 20 грудня 2022 р.


"Минуле і майбутнє… Таємниці історії великих відкриттів і сучасні досягнення науки. Різні області застосування знань… Усе хочеться побачити і про все довідатися. А найкращий спосіб пізнання - це подорож..."

Так розпочався відкритий урок з геометрії у 9 класі «Подорож стежками знань»

Метою уроку було повторити знання учнів про коло , ознайомити учнів з рівнянням кола в початку координат та на площині, удосконалити вміння застосовувати здобуті знання при розв’язанні задач; формувати вміння міркувати, аналізувати, й робити висновки.

На уроці учні подорожували математичними стежками та виконували різні цікаві задання та ігри. Переглянули презентацію "Коло у світі"






Відкритий  урок з інформатики у 8 класі. 

Тема уроку:

 "Опрацювання, збереження та 
розміщення аудіо- та 
відеоматеріалів в Інтернеті"


    06 грудня 2022 року вчитель інформатики Голуб Ірина Ігорівна провела відкритий  урок з інформатики у 8 класі на тему: «Опрацювання, збереження та розміщення аудіо- та відеоматеріалів в Інтернеті».

    На уроці були присутні адміністрація школи та вчителі МО природничо-математичного циклу.

    Вчитель була добре підготовлена до уроку.  Організаційний  момент  Ірина Ігорівна провела в швидкому темпі, налаштувавши учнів на продуктивну роботу. Порушення дисципліни протягом уроку в класі не було. Урок був дуже насиченим тому всі учні постійно були зайняті.

        На даному уроці  вчитель досягнула поставленої мети. Учні зуміли повторити раніше вивчений теоретичний матеріал і застосувати свої знання на практиці, сформували вміння публікувати власний відеокліп в Інтернеті, надали до нього доступ глядачам. Найцікавішою була для них практична робота  під час якої відбувалося  завантаження власних файлів на сайт YouTube.


Немає коментарів:

Дописати коментар