ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: День вчителя

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

День вчителя

Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого та  досконалішого. 

 Мабуть, нема на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже, саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.  
 
Кожного року у першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають освітяни.  Також і  у нашій школі відбувся захід під назвою -                    Кав'ярня учительська "Теплі історії",                 яке підготувала класний керівник 9 класу Стиранець О.З.  

До організаторації свята долучилися  учні різних  класів, які проявили себе у ролі ведучих, співаків та акторів. Школярі  висловили свою вдячність педагогам, створили затишну та приємну атмосферу кав'ярні, де вчителі змогли трішки відпочити і отримати піднесений настрій!




Немає коментарів:

Дописати коментар