ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Міжнародний День безпечного Інтернету

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 8 лютого 2022 р.

Міжнародний День безпечного Інтернету

 У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Усе частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності.



        08 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Метою дня безпеки є поширення  й поглиблення знань про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання.

У нашій школі з учнями середніх класів, психологом Товарницькою М.М. проведено тренінг

«Безпечний Інтернет та соціальні 
            мережі».

Учні ознайомилися з правилами Безпечного Інтернету, поділились своїми думками, переглянули відеоролик «Розваги та безпека в Інтернеті» . Вчитилися критично ставитися до інформації в Інтернеті і не ділитися особистими даними он-лайн, виконали гру «Квітка» придумуючи собі «Нік» , гру «Хто надіслав тобі листа?» і вправу «Хто більше?», під час якої змагались, хто знає більше соціальних мереж.  Інтерактивна гра «Казка про Скріпочку» проявивила в учнів зацікавленість.

Також діти пройшли онлайн-квест «Безпечний Інтернет» перевіривши свої знання з безпечного користування Інтернетом, виконюючи цікаві завдання.



Немає коментарів:

Дописати коментар