ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Свято Першого дзвоника

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

середа, 1 вересня 2021 р.

Свято Першого дзвоника

 Найсвітліша дорога в світі —

 Це дорога до знань, до школи.

 Пам’ятайте це, любі діти,

 Не забудьте  цього ніколи.

   День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

 Сьогодні  у нашій школі традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, яке сповістив  про початок нового навчального року.          



       У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості, знань, щоб наповнювали свої серця любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для  першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. 

    Директор  школи Синкальська Тетяна Йосипівна  привітала всіх з чудовим святом - днем  Знань  та побажала всім  присутнім міцного здоров’я, наполегливості, успіхів у навчанні.

    Дорогі учні! Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Немає коментарів:

Дописати коментар