ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Відкритий урок з історії

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

четвер, 17 грудня 2020 р.

Відкритий урок з історії

 

26 листопада в Солянуватській ЗСШ I-II ст. ім. Б. Цицика у 6 класі було проведено цікавий  урок  на тему: «Біблія як історичне джерело»

  В ході уроку вчитель історії  Руслана  Богданівна  Щерба приділила увагу
розвитку Давньоєврейського царства в історії стародавнього світу,  роль Старого Заповіту як основного джерела історії єврейського народу та значення Біблії як історичного джерела і свідоцтва правдивої історії життя народів Стародавнього Сходу.

Педагог продемонструвала шляхи організації ефективної взаємодії  вчителя та учнів на уроці з метою підвищення результативності навчання за допомогою таких прийомів як: »Впізнай героя», «Метод асоціації» ,«Хронологічні задачі» ,«Кросворд», «Юний картограф», а також  показала  практичне застосування проблемного питання в роботі з учнями.  Опираючись на біблійні тексти   школярі отримали уявлення про найважливіші періоди історії єврейського народу. 


     

   Виконуючи ролі туристичних агентів,  учні зуміли передати інформацію про переселенням євреїв до цієї країни;  виникнення Ізраїлю та Іудеї;  особливості  правління царів Давида і Соломона в Ізраїльсько-Іудейському царстві .

Урок був пізнавальним завдяки   насиченістю матеріалу, науковістю викладу, структурованістю, міжпредметними зв’язками та наскрізними лініями.

Немає коментарів:

Дописати коментар