ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Тематичний урок мужності

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

середа, 29 січня 2020 р.

Тематичний урок мужності



У Солянуватській ЗСШ ІІ-ІІ ступенів ім. Б. Цицика відбувся загальношкільний тематичний урок мужності, патріотизму та відданості Україні, присвячений світлій пам’яті загиблих Героїв Крут. 




Вчитель історії Щерба Р.Б. разом із учнями підготували екскурс- реквієм у минуле "Пам'ятаємо героїв Крут".


У межах уроку організовано тематичну експозицію, перегляд уривку докуметального відеофільму, підібрано фотоматеріали , фонову музику «Балада про Крути» та здійснено експрес-огляд "Молоді герої Крут". 


Метою заходу було розширити уявлення учнів про значення подій сторічної давності для сучасників, можливість показати на конкретному історичному прикладі важливість героїчного вчинку часів минулих, співставити його  із подіями, які відбуваються сьогодні.
 Важливо аби сучасні діти розуміли, що у будь-який час, у будь-яку епоху має місце героїзм, а Крути - символ, який надихав і надихає не одне покоління українців. Крути - символ життя Української держави. Пам'ятаймо про Крути! Пам'ятаймо про УКРАЇНУ!


1 коментар:

  1. If you're trying to lose pounds then you certainly need to start following this totally brand new custom keto diet.

    To create this service, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs joined together to develop keto meal plans that are effective, painless, cost-efficient, and delicious.

    From their grand opening in 2019, thousands of people have already remodeled their body and well-being with the benefits a professional keto diet can provide.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto diet.

    ВідповістиВидалити