ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: Тиждень безпеки дорожнього руху

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 11 по 15 листопада  наша школа приєдналася до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху
З метою поглиблення знань учнів у відповідній сфері,  розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил дорожнього руху були про-ведені такі заходи: виховна година  «Безпека на дорозі – безпека життя», виставка малюнків серед учнів 1-6 класів, організовано про-філактичну акцію з попередження дорожньо-транспортних пригод «Живи цікаво та безпечно», переглянули документальні фільми «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам», «Усе про безпеку велосипедиста» створили презентацію «Безпека на до-розі».З учнями старших класів проведено конкурси та вікто-рини «Знай та виконуй ПДР» 
 


Майстер-клас за участю фельдшера 
«Перша долікарська допомога потерпілому» 




Учні 9 класу завітали в гості до молодших школярів та в інсценізованій формі розпові-ли їм  про безпеку на доро-гах




                                         Особлива увага була звернена на правила дорожнього руху, 
необхідність використання світловідбиваючих елементів на одязі в темну пору доби,     переглянули мультфільм   «Правила дорожнього руху для маленьких школярів»




Виставка малюнків 
                             «Ми-пішоходи»

Закінчився Тиждень єдиним національним уроком "Ми-учасники дорожнього руху" та загальношкільною виховною годиною, на якій були підведені підсумки роботи, відзначені найактивніші учні.

Немає коментарів:

Дописати коментар