ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 7 грудня 2018 р.

Пов’язане зображення

День учнівського самоврядування в школі

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, яке досить стрімко розвивається. Навчитися жити і працювати в умовах демократії - вимога часу. Безперечно, навички управління суспільством стануть надбанням людини. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. 
7 грудня 2018 р. в нашій школі   відбувся 
День учнівського самоврядування.
Захід проводився з метою пропагування серед учнівської молоді основних засад місцевого самоврядування,формування активної життєвої позиції  старшокласників та реалізації
їх лідерського потенціалу, виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління.
Учителі школи надали допомогу учням у підготовці та проведенні Дня самоврядування: написання поурочних планів, підбір матеріалів та проведення виховних годин. А для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна  ретельна підготовка.

 «Майбутні вчителі»  самостійно складали конспекти уроків,підбирали цікавий матеріал і проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.


Завершився День самоврядування в школі підсумковою розмовою вчителів та учнів, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності.
Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар