ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки: «Життя, обірване на злеті»

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

вівторок, 20 лютого 2018 р.

«Життя, обірване на злеті»


Пов’язане зображення              Всі вони- мужні, незламні українці                                     та побратими  інших національностей,                       чиї   душі уже на небесах. За нашу з вами свободу                                 й  оновлення країни вони заплатили страшною ціною – своїм молодим  життям. Саме тому з метою патріотичного виховання молоді та збереження цінностей Євромайдану 20 лютого у нашій  школі  був проведений захід до Дня Героїв Небесної Сотні
«Життя, обірване  на злеті». 
Учні школи  згадали події, що досі викликають щем у душі кожного з нас. У ході заходу пролунали короткі доповіді про загиблих під час Революції Гідності, потім відбулася дискусія «Сучасні герої – хто вони?».


Учні активно висловлювали та захищали власні погляди, намагаючись оцінити та усвідомити історичні події новітньої історії нашої держави.На заході лунали патріотичні вірші , відео сюжети, також була                              представлена документальна           виставка «Небесна Сотня – Герої нашого часу». 


Кожен із цієї Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Якщо вас справді засмучує ненависть у світі,не плачте і не втрачайте надії,а зробіть щось,хай навіть маленьке!Учні, педагогічні працівники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, які відлетіли в небо, як сотня білих лебедів.

Немає коментарів:

Дописати коментар