ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 29 грудня 2017 р.


Пов’язане зображення

Виховна годинана тему:
«Зимові канікули без травм».








Розпочинаються зимові канікули — пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам'ятати про безпечну поведінку під час зимових канікул.
В останній день навчання  29 грудня 2017 року  у нашій школі проведено виховну годину з  профілактики зимового травматизму  та недопущення кримінальних ситуацій.
З метою попередження нещасних випадків  учитель основ здоров»я
  
         Кархут Галина Миколаївна 
 провела роз’яснювальну роботу серед учнів та їх батьків щодо дорожньо-транспортного травматизму, дотримання правил поведінки на льоду, воді, катках, біля ялинок, протипожежної безпеки, випадків травматизму побутового характеру.




Були роздані пам’ятки  для учнів та їх батьків на зимові канікули.


Зважаючи на те, що зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами, встановленні ялинок та при користуванні піротехнічними виробами, адміністрація школи звернулась з проханням до учнів дослухатись корисних порад.

Немає коментарів:

Дописати коментар