ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

понеділок, 16 травня 2016 р.

«Уклін тобі, рідна матусю»


 Мама …Рідна і прекрасна, оспівана поетами , увічнена художниками.В усіх народів , в усі віки , жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її  мудрість  поважали  в сім’ї , прислухалися до порад, в яких  знаходили   спокій  і надію…


            



У житті кожного з нас мама займає особливе місце. Перше , що ми бачимо з’явившись на світ – це мамині ласкаві  очі, чуємо – мамин лагідний голос. Слово, яке вперше вимовляємо – 
                 мама…

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято МАТЕРІ. З нагоди цього свята у нашій школі, під керівництвом вчителя початкових класів    
Городецької І.П.,  відбулося свято 
                     «Уклін тобі, рідна матусю !»
Учні вітали свох матерів. На сцену виходили маленькі артисти і кожен з великим сяйвом в очах вітав свою маму, бабусю, сестру і просто жінку. Учні першого і другого класу для своїх мам підготували чудовий танець.



  Христина Войтович, Роман Ксеня, Данько Діана подарували присутнім приємні хвилини своїми піснями:  «Коли на волю проситься сльоза»,    «Мамине сонечко» , у виконанні вчителів прозвучали пісні "Виростеш ти сину"     

  
  


 У виконанні дітей були поставлені сценки  «Рахунок для мами»,    у виконанні учениці 8-го класу Коваленко Анастасії прозвучала легенда про материнську любов.




Невгамовний біль втрати найдорожчої у світі людини—матері. Тільки тоді розумієш, що вона для тебе означала, коли не стане її на світі. У виконанні Войтович Х., Роман Ксені, Яроша Назара, Марцінковського Дмитра була поставлена інсценізація легенди про матір - Зозулю.


Проминуть роки. Мов лелеки у вирій, розлетяться діти з маминого гнізда. Та щасливої погожої днини матуся збере своїх діточок до рідної світлиці, мов чайка чаєнят. І защебече, заговорить, заплаче мамина пісня у наших серцях.  Озветься вона червоною калиною в лузі, стрункою тополею в полі, кучерявою вербою над водою, білокорою берізкою, вишневим цвітом, солов'їною мовою, пахучістю трав. І де б ми не були, нехай завжди до нас прилітають легкокрилі лебеді материнства. У виконанні Петяк Софії, Васік Софії, Яворської Софії було поставлено танцювальну композицію «Лебеді»





Протягом всього концерту глядачі мали можливість   переглянути музичну презентацію.
На закінчення 
учні вітали 
своїх мам 
живими квітами 
 та 
квітковими 
композиціями, 
які виконали 
самі на уроках 
трудового навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар