ЗЗСО І-ІІ ступенів ім. Богдана Цицика с.Солянуватки

Пошук

Вітаємо на нашому сайті!

. . .Вітаємо на нашому блозі . . . «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності.» Р. Кіосакі . . .

пʼятниця, 25 березня 2016 р.










Щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів у школах проводяться тижні                початкових класів.
       

  З такою метою  з 21 березня по 25 березня  2016 року в нашій школі  проводився                           
                Тиждень початкової школи.  
  
Основним завданням, яке ставили перед собою ми, вчителі, було насамперед створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів. 

« Кожен учень нашої школи талановитий по-своєму!»

це девіз,який супроводжував нас усі ці дні.



Учні і вчителі початкових класів ділилися своїми здобутками, "родзинками" досвіду.  У цей період кожен клас початкової школи був схожий на вулик, де плідно та згуртовано працювали усі.Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку школярів.

            











Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов цей тиждень. Учні працювали у командах  дружньо та цілеспрямовано. Вони взяли активну участь у різноманітних конкурсах. Це були вікторини, кросворди, ребуси, загадки, головоломки, ігри-змагання з  основних предметів. 



Діти і вчителі плідно працювали, повірили у свої сили, у свій талант та творчість. 
За свої старання і наполегливу працю учасники отримали відповідні нагороди.


Тиждень початкової школи ще раз переконує в тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

   Нехай тиждень початвокої школи уже позаду,але ми продовжуємо працювати, творити, сіяти зерна доброти і наполегливої праці у маленькі душі, які згодом проростуть міцними паростками. Ми гордимося нашими учнями, ми працюємо для них, ми віримо у них!


Всім учасникам цього  творчого, натхненного, насиченного тижня хочеться побажати наступних злетів та успіхів!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар